KIF Koldings afgående direktør: Mange årsager til mit stop




Christian Phillip stopper som direktør i KIF Kolding efter otte måneder. Foto: Pressefoto KIF Kolding.

Ifølge KIF Koldings afgående direktør Christian Phillip, er der mange årsager til, at han stopper som KIF Koldings direktør. Men resultaterne er ikke en af dem.

Af: Nikolai Gilkrog Mortensen

KIF Kolding ligger sidst i herrernes håndboldliga og Primo Tours Ligaen. Tidligere i dag oplyste KIF Kolding, at direktør Christian Phillip stopper i klubben. Men det er ikke de dårlige resultaters skyld.

’’Der er mange årsager til, at jeg stopper, men det har ikke noget med resultaterne at gøre’’, siger Christian Phillip.

Christian Phillip vil ikke oplyse, hvad disse mange årsager er, men han afslører, at der har været flere samtaler med klubbens bestyrelse den seneste tid, hvor hans rolle i klubben har været diskuteret.

’’Vi har den seneste måneds tid haft flere møder angående min situation, men jeg vil ikke oplyse yderligere omkring grundene hertil af respekt for min aftale med klubben. Det har været en fælles beslutning med bestyrelsen’’, siger Christian Phillip.

Der har den seneste måneds tid været interne møder mellem Christian Phillip og KIF Koldings bestyrelse, der nu har mundet ud i, at Christian Phillip stopper i foråret 2020.

’’Der er ingen sure miner, og der har heller ikke været noget drama omkring beslutningen. Jeg fortsætter mit samarbejde med bestyrelsen på samme måde, som jeg altid har gjort, indtil jeg stopper som direktør, siger Christian Phillip.

Kolding Fjord Tidende har forsøgt at komme i kontakt med KIF Koldings bestyrelsesformand Brian Stein, men han har ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *